KVKNET HASTANE PAKET
KVKNET HASTANE PAKET

KVKNET HASTANE PAKET

Fiyat : ₺30.000,00

      
  • Aydınlatma Metni Sihirbazı,
    • KVK Kurumunun mevzuatlarına uygun, tamamen Kurum veya Kuruluşunuza uygun, Kişisel Veri Envanter Raporunuzda belirttiğiniz İlgili Kişi Grubuna göre Otomatik oluşan Aydınlatma Metinlerini anında kullanıma alabilirsiniz.
    • Aydınlatma Metinlerini Web sitelerinizde, Bankolarınızda, Ekranlarda vb. tüm dijital mecralarda İlgili Kişiler ile paylaşabileceğiniz Linkler otomatik oluşmaktadır.

 

  • Açık Rıza Sihirbazı,
    • KVK Kurumunun mevzuatlarına uygun, tamamen Kurum veya Kuruluşunuza uygun, Kişisel Veri Envanter Raporunuzda belirttiğiniz İlgili Kişi Grubuna göre Otomatik oluşan Açık Rıza Metinlerini anında kullanıma alabilirsiniz.
    • SMS göndererek (Dilerseniz İYS (İleti Yönetim Sistemi) entegratörünüzle veya anlaşmalı olduğumuz İYS entegratörü) İlgili Kişiden alınan Açık Rızaları Zaman Damgası ile kayıt altına alabilirsiniz.
    • Kayıt altına alınan Açık Rızaların (bulunması, saklanması, imhası) süreçlerini saniyeler içinde tamamlayabilirsiniz.

 

  • Zaman Damgalı Kayıt Tutma,
    • Açık Rızalar Zaman Damgası ile damgalayıp saklayabilirsiniz.
    • İlgili Kişi Başvurularını Zaman Damgası ile damgalayıp saklayabilirsiniz.
    • İşletmenize özel hazırladığınız dokümanları çalışanlarınıza veya ilgili kişilere SMS ile onaylatıp zaman damgası ile damgalayabilirsiniz.

 

  • Hızlı Veri Envanteri Oluşturma,
    • Hazır Veri Envanteri ile Aktif/Pasif ile hızlıca Veri Envanter Raporunuzu oluşturabilirsiniz.
    • Parametrik yapısı ile ekle-çıkar yaparak Veri Envanterlerinizi GÜNCEL tutabilirsiniz.

 

  • VERBİS Raporları,
    • Veri Envanteri ile entegre yapısı ile anında VERBİS Raporlarınız KVK Kurum Standartlarına uygun bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

  • Hazır Doküman Kütüphanesi,
    • Kurum veya Kuruluşunuzun logo ve bilgileri ile sürekli güncellenen ve ISO 27001 standartları üzerine inşa edilen 100’ün üzerindeki doküman içeriğe sahip Kişisel Veriler Koruma Süreç Doküman Kütüphanesine anında erişebilirsiniz.

 

  • E-danışman Robotlar,
    • KVKK Uyum Süreci için hazırlanmış yapay zekâ destekli ve süreçleriniz için ayrı ayrı danışmanlık yapan robotlarımızı kullanabilirsiniz.

 

  • İlgili Kişi Başvuru Süreci Takibi,
    • İlgili Kişi Başvurularını cevaplamak için 30 günlük yasal süreç zorunluluğunu Yönetici İzleme Panelinden anlık takip edebilir ve İlgili birimlere SMS veya Mail atarak İlgili Kişi Başvurusunu süreç halinde tamamlayabilirsiniz.

 

  • İmha Raporu,
    • Veri Envanteri ve Açık Rızalar ile entegre bir şekilde İmha Süresi gelen dokümanların listeleyebilir ve KVKK zorunluluğunu kolaylıkla yerine getirebilirsiniz.

 

  • Yetki Matrisi Raporu,
    • KVKK zorunluğu olan yetki matrisini kurumunuzdaki unvanlara göre fiziksel ve dijital olarak yetkilendirmelerini kolaylıkla tanımlayabilir ve güncel Yetki Matrisini kullanabilirsiniz.

 

  • Risk Analizi Raporu,
    • Kişisel Veri Envanteri ile entegre oluşan risk analizi raporu ile Kişisel verilerinizin önem derecesine göre veri güvenliklerini yönetebilirsiniz.

 

  • Kullanıcı yetkilendirmeleri,
    • Rol/Birim/Kurum/Modül/İşlem Bazlı yetkilendirme yapabilirsiniz.
    • Yüksek güvenlikli Parola ile erişim güvenliğini sağlayabilirsiniz.
    • Kullanıcı Mail hesabına gönderilen 23 karakterli yüksek güvenirlikli parola gönderimi ile admin bağımsız kullanıcı şifrelerini oluşturabilirsiniz.  
    • Birden fazla Kurum veya Kuruluşu tek bir Grup içerisinde ayrı ayrı yönetebilirsiniz.

 

  • Yönetici Özet Raporu (Dashboard),
    • KVKK ile ilgili Mevzuat duyuruları
    • Anlık Açık Rıza Sayıları
    • Anlık İlgili Kişi Başvuruları Durumu (30 günlük yasal cevap verme zorunluluğundan dolayı)
    • Veri Envanterlerinin Hukuki-Teknik-İdari Bağlantı Durumları
    • Kayıtlı Veri Kaynakları ve Veri Tipleri (KVK Kurumunun Toplanan Veri Tiplerinde istediği sadeleştirme için)

 

  • API Desteği,
    • API desteği ile Kurum veya Kuruluşunuzdaki Sistemler ile KVKNET i entegre edebilirsiniz.

 

  • 3 Adımda Uyum Sürecini Tamamlama,
    • Kurumunuza özel tanımları yapın (Süreç Tanımları, Departman Tanımları, Veri Tipleri vb.)
    • Kişisel Veri Envanterinin aktif/pasif ile güncelleyin
    • E-danışman robotların kurumunuzdaki süreçlere özel döndürdüğü talimatları yapın.

 

Ve sürekli geliştirilen KVKNET ile KVKK Uyum sürecinizi personel bağımsız bir süreç halinde yönetebilmenin kolaylığını yaşayın.

 

    HASTANE PAKET  
KULLANICI SAYISI     15  
YAZILIM  
VERİ ENVANTER HAZIRLAMA MODÜLÜ       
VERİ ENVANTERİ KONTROL MODÜLÜ      
AYDINLATMA METNİ VE AÇIK RIZA HAZIRLAMA SİHİRBAZI      
VERİ SAHİBİ BAŞVURU YÖNETİMİ MODÜLÜ      
VERBİS BAŞVURU RAPORU       
VERİ ENVANTER RAPORU      
RAPORLAR      
 
FORM SETİ   
DOKÜMAN ŞABLONU HAVUZU - HUKUK - TEKNİK - İDARİ       
 
VİDEO EĞİTİMLER  
KVKK FARKINDALIK EĞİTİMİ VİDEOSU      
SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ VİDEOSU      
KVKNET MODÜL VİDEO EĞİTİMLERİ      
 
EĞİTİM DOKÜMANLAR  
KVKNET YARDIM DOKUMANLARI      
6698 SAYILI KANUN HAKKINDA YARDIMCI DOKUMANLAR      
 
DANIŞMANLIK  
KVKNET YAZILIM DESTEK HİZMETİ  ( TEKNİK SORULAR )       
KVKK UYUM PROJESİ KAPSAMINDA TEKNİK KONULARDA MAİL DESTEK        
KVKK UYUM PROJESİ KAPSAMINDA DANIŞMAN WHATSAPP DESTEK       OPSİYONEL  
KVKK UYUM PROJESİ KAPSAMINDA DANIŞMAN TELEFON DESTEK       OPSİYONEL  
KVKK UYUM PROJESİ KAPSAMINDA DANIŞMAN MICROSOFT TEAMS VİDEO TOPLANTI      OPSİYONEL  
6698 SAYILI KANUN KAPSAMINDA SUREKLİ BİLGİLENDİRME MAİL HİZMETİ     OPSİYONEL  
 
ZAMAN DAMGASI     OPSİYONEL  
SMS KONTUR     OPSİYONEL  
 

NOT :  5 SAAT DANIŞMANLIK DAHİL FİYATTIR.

          BELİRTİLEN FİYATLAR LİSTE FİYATLARIDIR.  KURULUŞUNUZUN BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE +- DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR

          MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ. 0 232 252 52 70

 

     

 

 
Çerez Kullanımı

Size sayfamızda mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için çerezlerden faydalanıyoruz. Sayfamız size ilgileneceğiniz reklamlar gönderebilmek için üçüncü şahıs çerezler de içerebilen çerezlerden faydalanmaktadır. Kullandığımız çerezler ve bunları nasıl devre dışı bırakacağınız hakkında bilgi edinmek için Çerez Politikamıza bakabilirsiniz. Sayfamızdaki ziyaretinize devam ederek çerez kullanımını onaylamış olursunuz. ÇEREZ POLİTİKASI